Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud aan uw auto zoals een aircoservice, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u snel uw ruitenwisser laten vervangen of heeft uw auto plotseling een lekke band? Op kleine reparaties kunt u rustig wachten terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • APK
  • Onderhoud
  • Schadeherstel
  • Bandenservice
  • Aircoservice

Wij stellen bij onderhoud van uw auto vervangend vervoer ter beschikking. Woont u in de regio? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Zo bent u geen tijd kwijt aan het wegbrengen en ophalen van uw auto. Wilt u gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice? Geef dit dan aan bij het maken van uw afspraak.

werkplaats.jpg

APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoud en reparatie

Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplichte APK keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

Bandenwissel

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Daarom is het verstandig gebruik te maken van zomer- en winterbanden. Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden (of andersom)? Voor een complete bandenwissel kunt u terecht bij AVH Auto’s. Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

banden.jpg

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen.

Lichte bedrijfswagens

Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Bij AVH Auto’s houden we uw bedrijfswagen in topconditie. U kunt met alle merken bij ons terecht.

Camper onderhoud

Wanneer u met uw camper op vakantie gaat dan is het belangrijk dat de camper veilig en betrouwbaar is. Een goede, regelmatige onderhoudsbeurt van uw camper is daarvoor een vereiste. Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud en APK aan uw camper.